Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
skattagarden.se
Sale
Rabatt Apple iPhone 7 Plus Plånboksfodral 2 in 1 med magnetskal 12361957

Rabatt Apple iPhone 7 Plus Plånboksfodral 2 in 1 med magnetskal 12361957

Art.nr: 12361957
Tillgänglighet: I lager
SEK854,86 SEK80,22

Produktnummer: 12361957

Det ultimata plånboksfodralet till din iPhone 7 Plus med totalt 8 fack där du får plats med alla dina kort och sedlar i samma praktiska fodral. Det finns totalt 9 kortfack varav 1 fotoficka för ID-kort/bilder samt 3 sedelfack.

Mobilfodral med avtagbart magnetiskt skal som gör det möjligt att enkelt ta ut din mobil.

Med ett plånboksfodral kan du på ett smidigt sätt skydda din telefon mot smuts, repor, stötar och samtidigt bära med dig bankkort, körkort osv. Detta gör att du slipper bära med dig din telefon och plånbok var för sig utan kan istället ha allt på samma ställe. Plånboksfodralet är konstruerat med utskärningar för volymknappar, högtalare, mikrofon, kamera och laddningsuttag etc. Telefonen hålls på plats genom ett silikonskal. Fodralet öppnas och stängs enkelt med ett magnetlås.
Detta plånboksfodral är konstruerat med plats för hela 9 kreditkort varav en fotoficka. Kortplatserna stängs med ett knapplås. Baksidan av kreditkortsfacken är slät som skyddar din display. Dold magnetstängning utvändigt håller mobilplånboken stängd. Det magnetiska skalet som medföljer gör att mobilen enkelt går att ta ur plånboken, även smidigt om du vill lämna plånboken hemma och ändå skydda din mobil.

Skydda din telefon innan olyckan är framme!

Rabatt Apple iPhone 7 Plus Plånboksfodral 2 in 1 med magnetskal 12361957